Херсонський аеропорт демонструє позитивну динаміку розвитку

Днями міжнародний аеропорт «Херсон» зустрів свого 150-тисячного пасажира за 2019 рік, який прилетів до херсонського летовища рейсом із Єгипту.Для порівняння - у 2018 рік в міжнародному аеропорту «Херсон» було зареєстровано 149 тисяч 996 пасажирів.

За словами директора комунального підприємства «Херсонські авіалінії» Віталія Кучерука, вже кілька років поспіль аеропорт демонструє позитивну динаміку зростання, активно ведеться робота з розвитку інфраструктури та технічного забезпечення, адже ці складові дають змогу для залучення нових перевізників і збільшення кількості рейсів.

За 2019 рік показники роботи повітряної гавані Херсона покращилися, найбільшу кількість пасажирів забезпечили аеропорту міжнародні рейси, - переконує Віталій Кучерук.

Щодня аеропорт «Херсон» здійснює від двох до чотирьох рейсів, за наступними напрямками: Київ, Стамбул, Шарм-еш-Шейх, зовсім нещодавно відкрився рейс до Кракова, а вже на початку 2020 року планується відкриття рейсів за ще двома напрямками.

Перший регіональний

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон