Єгор Устинов: Ми перевозимо, а не рахуємо людей

Так директор міського комунального підприємства "Херсонелектротранс" Єгор Устинов відреагував на ініціативу представників громадської організації "Транспорт Херсонщини" порахуватипільговиків, що їздять у тролейбусах:

"Ми не рахуємо, це завдання управління соціально політики та захисту міської ради, і саме вони займаються цим питанням. Відверто вам скажу, я не знайомий з цією методикою, яку презентували, з нашим підприємством з цього приводу ніхто не радився, і не брав жодних матеріалів. Можу сказати, що будь-яка система підрахунку із залученням волонтерів є абсолютно недосконалою", - вважає Єгор Устинов

У Херсоні окрім пенсіонерів, є ще 24 пільгові категорії пасажирів. Єгор Устинов додав, як можна підрахувати їх кількість у тролейбусах: "Це треба робити протягом тривалого часу, різних періодів року, бо це все різниться під час погоди, це період канікул для учнів, або інший період, це дуже плаваюча величина. Аби встановити, яка кількість реально користується – це встановити відповідне обладнання".

За матеріалами Суспільне UA

Нагадаємо, у Херсоні відбулась презентація методики підрахунку пільгових категорій громадян в рамках проекту оптимізації бюджетних коштів. Ініціаторка заходу – співзасновниця громадської організації "Транспорт Херсонщини" Людмила Чайка.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон