Хвиля травмувань у школах Херсонщини

Хвиля травмувань накриває навчальні заклади Херсонщини. Щодня звідси надходять по кілька викликів до «швидкої допомоги».

Так, у школі на Таврійському мікрорайоні обласного центру 17-річний старшокласник бавився ножем для різання паперу. Зробив необережний рух, гостре лезо зісковзнуло, і вп'ялося хлопцю у ліве передпліччя.

У школі на Шуменському житловому масиві одноліток так вдарив 10-річного учня по голові, що того довелося везти до дитячої лікарні із підозрою на черепно-мозкову травму. А в Чаплинці під час занять у секції вільної боротьби 13-річний хлопчина у поєдинку серйозно травмував собі ліктьовий суглоб.

Медики зазначають, що найчастіше хлопці та дівчата отримують переломи та забої під час контактних ігор на уроках фізкультури, падіння зі спортивних снарядів, скаженої біганини коридами та стрибків на сходах. Педагоги й батьки – робіть належні висновки!

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
Новий день

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон