Херсонські благодійники повернули до храму відреставровані ікони

Вчора, 19 грудня у День Святого Миколая благодійники Юрій Рожков разом з Устином Мальцевим передали відреставровані ікони Миколая Чудотворця храмам селищ Сонячне та Наддніпрянське.

Образи Святого слугуватимуть громадам во славу Божу, - переконані настоятелі храмів: - Це вже друга ікона Миколая Чудотворця, отримана з рук Юрія Рожкова, - 2 роки тому він передав нам нову писану ікону Миколая XIV ст. Ці образи різні, але обидва допомагають прихожанам вірити в добро і милосердя. Взагалі, Миколай у перекладі з грецької - той, хто перемагає народи: добром, вірою, любов'ю, - розповідає протоієрей Іоанн, настоятель храму Святого Миколая Чудотворця селища Сонячного,

Молитви перед чудотворною іконою Миколая возносять у своєму храмі і жителі Наддніпрянського. Настоятель Свято-Предтеченської парафії селища отець Ігор поділився враженнями від переданої святині: - Це чудова ікона! Вона аж світиться, а Миколай на ній усміхається. Дуже тепла і душевна. Дякуємо добродіям за неї. Парафіянам, котрі побували у храмі святкового дня, образ дуже сподобався.

Вдячні, особливо наші бабусі, і за стільці, що Юрій Рожков привіз у храмовий день, і за постійну підтримку прихожан. Ми часто згадуємо ті дні, коли Юрій Рожков, засновник Громадської платформи "Добро переможе" привозив на Великдень у лампаді Благодатний вогонь. А далі від душі розвозив у церкви м. Херсона і навколишніх сіл та селищ в передмісті. Щиро дякуємо й бажаємо усім вірянам гарних свят, з Господом!"

Добро переможе
- громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон