Діти Каховщини отримали подарунки від благодійників

же стало доброю традицією привітання малечі до дня Святого Миколая від благодійного фонду Ігоря Колихаєва: в рамках акції «Благодійний фонд Ігоря Колихаєва – дітям», протягом останніх трьох років, до дитячих садочків міста надходять привітання та подарунки.


Більш трьох тисяч малюків, які виховуються у 21 дитячому садочку міст Нова Каховка та Таврійськ, смт. Дніпряни та селища Райське, сіл Тополівка та Обривки, а також санаторіїв «Джерельце» та «Дружба» отримали солодкі подарунки з нагоди святкування дня Святого Миколая.

Також гості з фонду відвідали центр реабілітації дітей з особливими потребами та дитяче відділення міської лікарні, з подарунками та побажаннями швидкого одужання кожному з маленьких пацієнтів!

Зі словами щирої вдячності за організацію святкового настрою до представників Благодійного фонду Нової Каховки звернулись керівники дитячих закладів та представники батьківських комітетів. Адже найголовніше для дорослих, – це щасливі та задоволені діти!

Найщиріші привітання від Благодійного фонду Ігоря Колихаєва із найсолодшим святом, нехай Святий Миколай завітає до кожної домівки та подарує щастя, любов та здоров'я! Кожна українська родина на це заслуговує, адже НАМ ТУТ ЖИТИ!

За матеріалами Благодійного фонду Ігоря Колихаєва.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон