Херсонським школярам передали подарунки з фронту

Учням Херсонської гімназії №6 передали подарунки від військових. Діти та їх викладачі неодноразово збирали волонтерську допомогу на схід. Тепер військовослужбовці вирішили віддячити колективу.

Як розказала координаторка Херсонського центру допомоги військовим Галина Уманець, учні та педагоги шостої Херсонської гімназії допомагають військовим на сході з 2014-го року. Вони передають бійцям малюнки, солодощі, необхідні речі і листи: "Кожен військовослужбовець , коли бачить листа від учня, або малюнок дитини, то вони цілують ці листівки, і читають їх зі сльозами на очах".

Бійці 28-ї окремої механізованої бригади ім. "Лицарів зимового походу" передали школярам фрукти та прапор з фронту із власними підписами та побажаннями. Колективу педагогів та учнів 6-ї гімназії, вчителю Світлані Потапській та учениці Веронікі Іваницькій вручили подяки від військових.

"Не даремно 5-го грудня відзначають день волонтера. Бо більшість з них покинули власний бізнес і стали допомагати бійцям на фронті. Дуже велика заслуга волонтерів в тому, що наші збройні сили вистояли і дійшли того рівня, який мають зараз", - розповів в.о. заступника військового комісара Херсонського обласного військового комісаріату Юрій БУРІН:

За матеріалами Суспільне UA

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон