Завтра у Херсоні почнуться новорічні свята

Святкові заходи в обласному центрі почнуться о 15:00 завтра, 19 грудня. В цей час на площі Свободи стартують заходи з відкриття новорічної ялинки,- повідомила начальниця відділу культури ХОДА Світлана Думинська.

"До святкування Нового року та Різдва Христова Херсон майже повністю готовий. Стартом святкового періоду можна вважати 19-те грудня. Саме в цей день на головній площі міста відбудеться офіційне відкриття новорічної ялинки та резиденції Святого Миколая. В цей же день в Ляльковому театрі відбудеться вистава для дітей пільгових категорій. 24- го січня та 7- го грудня біля різдвяної шопки будуть проходити заходи з присвячені Різдву Христовому," – зазначила Світлана Думінська.

Вона закликала навчальні заклади області влаштувати екскурсії до Херсона під час Різдвяних канікул для дітей з сіл. За її словами саме у свята діти з периферії мають чудову нагоду відвідати театри, музеї та центри розваг в обласному центрі.

За матеріалами IPC-Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон