Олешківська райрада прийняла головний документ району

Сьогодні, 17 грудня відбулася позачергова 47 сесія Олешківської районної ради сьомого скликання, на якій був прийнятий головний документ – районний бюджет Олешківського району на 2020 рік.Вів пленарне засідання голова районної ради Павло Потоцький.

У роботі пленарного засідання взяли участь 29 із 36 депутатів районної ради, заступник голови, начальники окремих управлінь і відділів районної державної адміністрації, керівники комунальних підприємств, сільські, селищні голови району, представники засобів масової інформації, політичних партій і громадських організацій району.

На початку сесії депутати мали змогу познайомитися з новим очільником Олешківського відділення поліції Новокаховського відділу поліції ГУНП в Херсонській області Вадимом Ковальчуком, який розповів присутнім про себе та напрямки діяльності районного відділку.

На порядок денний було внесено та прийнято до розгляду 17 питань, які згідно з регламентом роботи районної ради були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Першим питанням депутати заслухали про програму соціально–економічного та культурного розвитку Олешківського району на 2020 рік, а після прийняття районного бюджету на 2021 рік внесли зміни до районних програм, до раніше прийнятих рішень, розглянули перспективний план роботи районної ради сьомого скликання на 2020 рік, питання власності та обговорили деякі кадрові питання.

На завершення голова районної ради подякував депутатам за плідну активну працю при підготовці й проведенні сесії.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон