У Херсоні контролюватимуть якість дитячого харчування?

Херсонські депутати ініціювали створення контрольна комісія від міської ради, яка перевірятиме якість харчування дітей у школах та садках,але Херсонський міський голова ветував її створення. Така комісія не потрібна?

Учні молодших класів та діти соціальних категорій харчуються за кошти державного бюджету. На одну дитину в день заплановано близько 18 грн, - говорить директорка 13 школи Ганна Перегняк:

"Харчування учнів нашої школи організовано товариством «Сервіс-Грант». Харчування здійснюється за двотижневим меню, затвердженим у відповідній організації. Харчування збалансоване, проте сучасні норми харчування не відповідають потребам дитини, тому із зростанням цін на сьогоднішній день норми не виконуються в повному обсязі.

Ми вживаємо щодо цього заходи, здійснюється контроль за процесом харчування. Продукти харчування, які завозяться до їдальні вони всі мають сертифікати якості. І контроль за цим процесом здійснює як заступник директора з виховної роботи, в обов'язки якої це покладено, а також батьківська громада", - говорить директорка загальноосвітньої школи №13 Ганна ПЕРЕГНЯК.

За матеріалами Суспільний UA

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон