Краща фотографія з Херсонщини

Cвітлина Станіславського маяка стала кращою у міжнародному фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» у номінації «Найкраща фотографія Херсонської області 2019».Автором фото є киянин Олександр Мальон.

В номінації «Найкраща фотографія Херсонської області» змагалися 12 конкурсантів. Переможцем цього року журі обрало знімок Станіславського маяка, розташованого поблизу села Станіслав на Херсонщині

Як розказав автор фото Олександр Мальон: «...зазвичай, перемагають церкви, палаци, замки. А от щоб маяк переміг – це в історії українського конкурсу вперше. Це була одна з найкращих моїх мандрівок цього року. Я мріяв понад два роки, щоб потрапити туди. Я був на території цього маяка, фотографував його зсередини.

Це чудове фото, але я не можу його розцінювати, як одне. Це фотоспогади, їх там декілька, які я зробив під час цієї мандрівки. Це моє улюблене фото і я радію, що ця конструкція, спадщина цього інженера, винахідника, вона потрапила до фотоконкурсу і перемогла", - розказав Олександр МАЛЬОН.

За матеріалами ЗМІ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон