Музичні подарунки херсонцям до Різдва

Минає грудень. Зима сховалась, заблукала десь на півночі, до нас не поспішає - Херсон у відчаї не бачить снігу, не відчуває подиху морозу, i місто все у сірих кольорах, у сивому тумані тоне...

Однак крізь імлу перших тижнів грудня, музичні мерехтять ліхтарики - вони дарують місту світло мистецтва i тепло Різдвяної надії.

В музичному училищі пройшов концерт - 11 грудня херсонці наблизилися до світлого Різдва з піднесеним «Зимовим серпантином»!

Студенти I - IV курсів, яскраві піаністи класів - Бурбас, Созанської, Васильєвої, Кудрявцевої, Слєпко, Сокирко, Самойленко, Яценко, Юрченко-Созанської виконували класику.

Звучали твори Л.Бетховена, Ф.Шопена, Ф.Лiста, Й.Брамса, К.Дебюссi, C.Прокоф'єва, Н.Нижанкiвського, I.Шамо, М.Скорика. Було маленьке свято пiанiзму.

Георгій БЯНОВ

Музична скарбничка Херсонського музичного училища відкрита! Попереду на нас чекають: «Концерт вокальної музики» (18 грудня; 16.30), «Різдво у ритмі джазу» (25 грудня; 17.00), «Різдвяний концерт» (26 грудня; 17.00).

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон