Херсонській поліції допомагають в комплектації кадрів

В минулий понеділок, 9 грудня в приміщенні Херсонського міського центру зайнятості за допомогою засобів відеозв'язку відбулась зустріч шукачів роботиБериславського, Голопристанського, Нижньосірогозького, Новотроїцького, Генічеського Високопільського районів області, а також м. Херсона зацікавлених у працевлаштуванні в Національній поліції України з уповноваженим представником управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Відкриваючи захід, заступниця директора Херсонського обласного центру зайнятості Наталія Португальська наголосила: «Вже більше 3 років триває плідна співпраця обласної служби зайнятості з Головним управлінням Національної поліції в частині підбору кадрів до підрозділів поліції Херсонщини і сьогоднішній захід спрямований саме на це. У всіх присутніх є можливість в режимі он-лайн обговорити питання працевлаштування».

Старший інспектор з особливих доручень сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в Херсонській області Денис Божок проінформував про нагальну потребу у працівниках на заміщення вакантних посад поліцейських роти конвойної служби, поліцейських ізолятора тимчасового тримання, поліцейських з обліку та збереження речових доказів і озброєння, а також поліцейських роти поліції особливого призначення в ГУНП в Херсонській області.

Ознайомив з вимогами до претендентів на роботу, із заробітною платою, соціальним пакетом, а також з можливістю кар'єрного росту та навчання.

За матеріалами Херсонського обласного центру зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон