Комфорт для шкільних колективів Херсона

У Херсоні триває благодійна акція обладнання шкіл меблями – цього разу комфортні стільці-крісла для м'якого куточку актової зали ЗОШ № 30 привезли активісти Громадської платформи Юрія Рожкова "Добро переможе".

"Ми працюємо спільно з міжнародними організаціями та Херсонським благодійним фондом "Мангуст" вже не перший рік, забезпечуємо потреби освітніх, медичних та соціальних закладів нашого міста й передмістя. І що цікаво: хоч і доправили вже багато, та звернень від батьківських і вчительських колективів не зменшується. Намагаємось допомогти кожному," - зазначив ініціатор благодійної акції, Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков.


Оксана Барнаш, директор 30 школи підкреслила: "Співпраця дуже корисна для херсонців. А що не менш важливо - всі речі привезені за чіткою потребою! Зараз ми завершуємо ремонт актової зали і досить доречно тут буде розмістити м'який куточок. А нещодавно Юрій Рожков подарував у нашу спортзалу спортивні мати - татамі. Учні регулярно на них займаються.

Також хочу відмітити особливу актуальність освітнього проекту «Старанна дитина – успішна країна», що зараз триває, зокрема, й у нашій школі. Учні, дійсно, стають наполегливішими у навчанні, добрішими до оточуючих, як у навчальному закладі, так і поза ним. Дякуємо за добрі та корисні справи на благо розвитку підростаючого покоління!"

За матеріалами Громадської платформи "Добро переможе" Юрія РОЖКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон