Ігор Колихаєв: Нині роль місцевого самоврядування набуває нового особливого значення

Народний депутат України Ігор Колихаєв привітав усіх нас з Днем місцевого самоврядування, адже вважає саме цю форму публічної влади основою будь-якого демократичного устрою.

- Нині Україна знаходиться на завершальному етапі децентралізації, найближчим часом будуть утворені всі окремі територіальні громади, вплив центральних органів влади на регіональну економіку буде мінімізовано. Саме в такій ситуації роль місцевого самоврядування набуває нового особливого значення.

Ми маємо усвідомити високий рівень власної відповідальності, адже від наших дій і прийнятих сьогодні рішень, буде залежати те, в якій державі ми житимемо у найближчому майбутньому.

Я впевнений, що наводити лад у державі ми мусимо самі, бо ніхто не знає наших проблем краще за нас.

Хочу побажати успішного розвитку нашому регіону і державі Україна в цілому. Ми достойні того, аби бути громадянами заможної розвиненої країни, але для цього треба приймати правильні виважені рішенні і багато працювати, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!, - нагадує Ігор КОЛИХАЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон