Вчителі Генічеського району набиралися досвіду в обласному центрі

Навесні поточного року, за ініціативи голови Генічеської районної ради Андрія Євстратова та депутата Херсонської обласної ради Галини Толубець,було розпочато програму щодо розвитку напрямку профорієнтації старшокласників і ознайомлення педагогів району з вищими навчальними закладами Херсонської області, де можуть навчатися наші випускники, директори загальноосвітніх шкіл висловлювали побажання ознайомитися з кращими практиками, які використовуються у загальноосвітніх навчальних закладах нашої області.

В рамках програми профорієнтації, у листопаді відбулась робоча поїздка до обласного центру, яка дала змогу делегації педагогів району на чолі з Андрієм Євстратовим та Галиною Толубець відвідати комунальні учбові заклади Херсонської обласної ради, яка із задоволенням надала можливість ознайомитись з кращими формами і методами навчально-виховної роботи, які використовуються в її загальноосвітніх навчальних закладах.

Делегати відвідали КЗ НВК «Школа гуманітарної праці» Херсонської обласної ради — керівник Кияновський Артем Олександрович, Херсонський ліцей — керівник Рябуха Михайло Іванович, Чорнобаївську санаторну загальноосвітню школу-інтернат — керівник Лисенко Ірина Миколаївна, де ознайомились з роботою і специфікою, яка є в цих закладах.

Поїздка була надзвичайно корисною і дуже цікавою. Вже під час відвідування цих навчальних закладів у директорів шкіл виникали ідеї щодо залучення побачених сучасних напрацювань у своїх школах, а також обговорювали деякі питання щодо впровадження технічного переоснащення наших навчальних закладів.

«Впевнений, що розширення світогляду, ознайомлення з роботою інших закладів завжди йде на користь. У нас в районі дуже сильні та хороші заклади освіти, однак подивитись на те, як працюють інші, які в них досягнення, напрацювання просто необхідно. Треба брати краще у кращих.

Сподіваюсь, що це дасть змогу залучити в навчальний процес наших шкіл найсучасніші моделі навчання. Проводимо цю роботу під гаслом «Своє розвивай та й іншого не цурайся», — підсумував голова Генічеської районної ради Андрій ЄВСТРАТОВ.


За матеріалами Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон