Голова Генічеської райради інспектує соціальні заклади району

Вчора, 3 грудня у голова Генічеської районної ради Андрій Євстратов з робочим візитом відвідав дитячий садок «Колосок» у місті Генічеськ.

У садочку керівник місцевого самоврядування ознайомився з режимом роботи закладу, умовами виховного процесу дітей.

Андрій Олександрович відвідав усі групи, де займаються дітки, а також спортивний зал та харчоблок.

У кожній групі звертав увагу на показники термометрів та перевіряв температуру регістрів опалення. Не оминув увагою голова районної ради і котельню дитячого садка.

Після огляду приміщення котельні і діючого обладнання, обговорив з керівником закладу проблемні питання модернізації системи опалення.

«Приємно констатувати той факт, що наші дитячі садки є одними з найкращих в області. Завдяки наполегливій спільній праці районної ради, колективу закладу, керівника дитячого садка «Колосок», батьків — маленькі дітки мають змогу отримувати якісні освітні послуги.

Є ще над чим працювати, є гарні ідеї для впровадження в виховний процес, які ми обов'язково підтримаємо. В наступному році нам необхідно модернізувати котельне обладнання для стабілізації роботи теплових мереж», - підсумував свій візит Андрій ЄВСТРАТОВ.


За матеріалами Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон