У Херсоні відбулися видовищні рукопашні бої

Юнаки з різних областей країни у Херсоні, в рамках Всеукраїнського чемпіонату, продемонстрували свою силу і майстерність на рингу.

Та найкраще себе змогли показати команди трійки лідерів: перше почесне місце виборов Херсонський обласний спортивний клуб "Скіф", друге присудили Одеському спортклубу "Pantera Team" і замкнули трійку призерів також херсонці - команда Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ.

Цей захід національного рівня підтримав Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе", який особисто привітав переможців, зазначивши: "Херсонці не підвели! Попри певні проблеми з наявністю обладнання, а я знаю, чого ще не вистачає хлопцям для повноцінних тренувань, наша молодь - сильна і наполеглива! Ми спілкувалися з тренерами та керівництвом федерації стосовно подальшої підтримки херсонських спортсменів. Буду й надалі сприяти їх успіхам. Пишаюсь!"


Підкреслив важливість підтримки розвитку спорту і Геннадій Бутенко, президент Всеукраїнської федерації прикладного рукопашного бою: "Від імені вихованців, батьків, вчителів висловлюємо подяку Юрію Рожкову, лідеру Громадської платформи "Добро переможе" за активне сприяння та підтримку! Діти отримали нагороди. І це стимулюватиме їх до саморозвитку та наполегливості, підстьогуватиме їх друзів також займатись спортом.

Ми ростимо здорову націю. Вже домовились про подальшу співпрацю. А сьогодні вирішили колективно і урочисто вручити Юрію Рожкову почесну грамоту Федерації рукопашного бою. Дякуємо!"


За матеріалами Громадської платформи "Добро переможе" Юрій РОЖКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон