Питання, які знаходяться під особистим контролем голови Херсонської облради

Розглянули сьогодні, 2 грудня на щотижневій апаратній нараді у Херсонській обласній раді.

Голова облради Владислав Мангер заслухав доповіді керівників управлінь та відділів з питань, які знаходяться під його особистим контролем. Йдеться, зокрема, про забезпечення закладів обласного підпорядкування теплом та про контроль за якістю харчування дітей та дорослих.

За інформацією начальниці управління розвитку об'єктів спільної власності територіальних громад області виконавчого апарату обласної ради Тетяни Гасаненко, всі обласні комунальні заклади забезпечені теплоносієм, щоденно на сайтах та сторінках у соцмережах відповідальні особи закладів викладають меню, розрахунки закладки продуктів, фотографії готових страв. З кожним керівником є домовленість щодо невідкладного інформування про можливі проблемні питання.

На нараді розглянуто звернення народного депутата України щодо необхідності сприяння розгляду звернення військових щодо передачі у постійне користування Міністерства оборони України оздоровчого закладу «Білі крила» в урочищі Цукури Скадовського района під розміщення на постійній основі підрозділу Морської піхоти.

Оскільки це питання вирішується колегіально на сесії, Владислав Мангер надав доручення направити звернення на розгляд всіх депутатських комісій та запросити всіх народних депутатів від Херсонщини на засідання комісій, щоб вони взяли участь у обговоренні.

Управлінню з питань аналізу бюджету та регіональних програм виконавчого апарату обласної ради Владислав Мангер доручив проаналізувати проєкт обласного бюджету Херсонської області, який Херсонська обласна державна адміністрація 29 листопада передала в обласну раду.

«Треба ретельно вивчити потреби закладів охорони здоров'я, придання обладнання у зв'язку з переходом у другому кварталі 2020 року на прямі фінансові відносини з Національної службою здоров'я України. Також очікую на аналіз виконання усіх Програм, затверджених Херсонською обласною радою. Висновки управління будуть передані на розгляд депутатів», – зазначив голова Херсонської обласної ради Владислав МАНГЕР.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон