В Херсоні проходить соціальний захід "Мова мистецтва проти насильства"

В Херсоні дільничні офіцери поліції взяли участь у соціальному заході «Мова мистецтва проти насильства», присвяченому Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства».

Акція розпочалася 25 листопада, у Міжнародний день захисту жінок від насильства, а завершиться 10 грудня, коли відзначатиметься День прав людини. Заходи покликані привернути увагу громадськості до вирішення актуальних проблем щодо подолання домашнього насильства, а також активізувати спільну роботу різних установ та громадських організацій по захисту прав людини.

Крім працівників поліції, у соціальному заході «Мова мистецтва проти насильства» взяли участь представник Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців, громадські організації та студенти двох університетів. Присутні обговорили проблему протидії насильству та продемонстрували студентам фільм з цієї тематики.

А інспектор відділу дільничних офіцерів поліції ГУНП Ганна Тищенко розповіла про роботу поліцейських мобільних груп з реагування на факти домашнього насильства, кримінальну відповідальність за прояви домашнього насильства, а також повідомила, куди можна звернутися жертвам домашньої тиранії. Метою проведення цього заходу стало формування у громадян нетерпимого ставлення до будь-яких проявів насильства, жорстокості та не шукати виправдань домашнім кривдникам.

Поліція Херсонскької області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон