Ректор ХДУ: Ми беремо чіткий курс на якість вищої освіти

Адже це єдине, що може підтримати потужний розвиток Херсонського державного університету!,- наголосив ректор ХДУ Олександр Співаковський:

...Для нас важливою є траєкторія наших випускників. У зв'язку з цим ми посилюємо роботу щодо працевлаштування, адже від рівня цього показника залежить наше ім'я та репутація. Все це пов'язане з навчальним планом.

Диплом має бути не просто обґрунтованим, тому сьогодні разом з колегами затвердили Порядок про надання індивідуального графіку (терміну) навчання здобувачам освіти Херсонського державного університету.

Також затвердили Порядок про систему виявлення та запобігання академічного плагіату у науково-дослідній та навчальній діяльності здобувачів вищої освіти Херсонського державного університету. Зміни - ключовий інструмент нашого стабільного розвитку!


Важливою темою є розробка KPI (ключових показників ефективності), необхідних для досягнення стратегії і тактичних цілей розвитку ХДУ.

Умовами ефективності цих показників є:
- кореляція і узгодження;
- деталізація;
- ранжування;
- урахування критерію SMART (конкретне, вимірюване, має виконавця, реалістичне, обмежене в часі).

Також проаналізували фінансову діяльність ХДУ та СОТ «Буревісник» у 2019 році. Ми повинні залучати нові інвестиції і стимулювати розвиток кожного підрозділу!


Ті положення і порядки, які ми активно і прозоро обговорювали на попередніх зустрічах, повністю окреслюються з нашим стратегічним планом. Тому ми продовжуємо та реалізовуємо ці процеси, таким чином закріплюючи за вишем лідерські позиції!, - наголосив Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон