Виділено кошти на новорічні прикраси для Нової Каховки

Новокаховська міська рада виділила 190 тис. грн. на придбання новорічних гірлянд та інших прикрас для вулиць свого міста . Таке рішення було прийняте на її сесії міськради 21 листопада.

«Коли я нещодавно був у Веселому, мені сказали, що наш Дніпровський проспект – голий, не світиться. Це дійсно так. Я подивився як прикрашені центральні вулиці в Херсоні і Каховці – не те, що у нас.

Якось Нову Каховку останніми роками прикрашав сам директор комунального підприємства «НК Екосервіс» Василь Нікулін. Але чому на це не виділити кошти з місцевого бюджету, якщо ми маємо таку можливість? Люди мають право бачити на новорічні свята гарне, прикрашене місто.

Прикрашати вулиці – це нормальна, правильна поведінка депутатського корпусу», — пояснив на сесії міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко. За його словами, востаннє на новорічні прикраси міськрада виділяла кошти у 2017 році.

Олег БАТУРІН
Новий день

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон