У Херсоні пролунає «золотий голос» країни

Легенда української народної пісні з унікальним голосом Ніна Матвієнко вперше з сольним концертом завітає на Херсонщину.

Творчий вечір Ніни Матвієнко відбудеться у Херсоні в Палаці молоді та спорту (ДКТ) 29 листопада 2019 року о 18:00, а 30 листопада концерт відомої української співачки відбудеться у м. Нова Каховка, в Палаці культури о 18:00.

Ніну Матвієнко називають символом епохи, легендою, душею України, голосом народу. Серед її відзнак – звання Героя України, Народної артистки України, лауреата Національної премії ім. Тараса Шевченка.

Як розповіла керівник благодійного фонду «Ангел бажань» Тетяна Буренко, у жовтні Ніна Матвієнко вже була завітала на Херсонщину, вона була у складі журі всеукраїнського дитячого фестивалю «Парад зірок».

Після зустрічі з нашим краєм та талановитими дітками, співачка виявила бажання повернутися на Херсонщину, але вже з сольним концертом.

Зустріч відбудеться у форматі творчого вечора – Ніна Матвієнко розповість відверто про свою історію зіркового шляху та заспіває пісні-балади, ліричні та народні композиції.

Крім того, за словами Тетяни Буренко, всі кошти, які будуть зібрані з творчого вечора, направлять на благодійність.

Катерина ЧОБІТЬКО
Перший регіональний

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон