На Херсонщині триває реформування комунальних медичних закладів

Вже 12 медичних закладів обласного підпорядкування вже пройшли процедуру перетворення у комунальні некомерційні підприємства.Це надає їм змогу з 2020 року напряму отримувати фінансування з Національної служби здоров'я за надані медичні послуги.

«КНП «Херсонський обласний заклад з надання психіатричної допомоги» став одним з перших, що пройшов процедуру перетворення, успішно оформив всі документи й вийшов на підписання контракту», – прокоментував голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

Підписання контрактів з керівниками новостворених КНП триває. Тексти документів ретельно відпрацьовують фахівці апарату Херсонської обласної ради. Наразі, рішення сесії Херсонської обласної ради про створення КНП прийняті по 25 медичним закладам обласного підпорядкування.

За матеріалами Херсонської обласної ради

На фото: Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер підписав контракт з керівником КНП «Херсонський обласний заклад з надання психіатричної допомоги» Херсонської обласної ради Павлом Паламарчуком. Контракт укладено на п'ять років.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон