Херсонська держадміністрація звітує роботою облради?

За відсутністю власних успіхів у перетворенні Херсонщини на територію суцільного щастя, чиновники з облдержадміністрації піаряться на роботі депутатського корпусу облради,- переконана радник голови Херсонської обласної ради, депутат облради Оксана Стогній:

...сподобив мене Творець увімкнути місцевий телеканал, і, завдяки цьому, я на власні очі побачила як пані заступник голови ОДА (на фото справ) сповіщала невинним глядачам про те, як адміністрація нібито опікується харчуванням дітей у комунальних закладах.


Так от, заповзятлива пані Світлана Чепіга, прямо таки наполягаю на тому, аби Ви вивчили роботу Херсонської обласної ради, чи принаймні інколи нею цікавилися. А ще було б добре розумітися на нормативних документах. Тоді б Ви не вводили в оману населення, а напевне знали:

1. Норми щодо харчування та іншого встановлює НЕ облдержадміністрація і навіть НЕ облрада, а Кабінет Міністрів України.

2. І от оскільки депутатам облради про це відомо (див. п.1), то ще 25 квітня 2019 року на XXIV сесії Херсонської обласної ради було прийнято звернення до КМУ, де українським по білому сказано: «... звертаємося до Кабінету Міністрів України щодо прискорення розгляду питання унормування запровадження на державному рівні проекту «Нове шкільне харчування».

3. Майже рік питання щодо харчування у комунальних закладах знаходиться на жорсткому щоденному контролі голови Херсонської обласної ради та депутатів Херсонської обласної ради. І, як депутат і відповідальна особа, я це засвідчую.

4. Дуже погана тенденція вимальовується: облрада працює, а ОДА тільки розказує про те, як космічні кораблі борознять простори нашої області... І вже не вперше, до речі., - написала Оксана СТОГНІЙ і приклала відповідний документ:

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон