В Херсоні створили відеофільм про природні чудеса краю

Художній відеоролик «Сім природних чудес Таврії» презентували першим гладачам.

Під час зустрічі представників туристичної сфери, ініційованої Департаментом туризму та курортів Херсонської ОДА, було презентовано новий художній відеоролик «Сім природних чудес Таврії». Яскравий відеоряд визвав справжній захват у присутніх. Зйомки проводилися у найцікавіших локаціях області – Олешківських пісках, Асканійських степах, Дніпровських плавнях та Станіславських горах. Незабаром відеоролик буде опубліковано для широкого загалу.



Нагадаємо, що перший художній відеоролик «Сім історичних чудес Таврії» було презентовано в рамках «Туристичної майстерні Херсонщини», присвяченої святкуванню Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні. Шато князя Трубецького, башта Вітовта, Бізюків монастир, Джарилгацький маяк, Катериненський собор та Кам'янська січ стали місцем зйомок захоплюючих відеоповістей про край, де поєдналися історія та сучасність, первозданна природа та людське начало.

Джерело

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон