Нардеп Павло Павліш відвідав міське комунальне підприємство «Херсонтеплоенерго»

Спочатку народний депутат від Херсона завітав до найбільшої комунальної котельні міста, яка знаходиться по вулиці Івана Богуна. Познайомився з персоналом,та заслухав деталі модернізації, яка планується в 20-ому році за кошти Світового банку.

Потім, на запрошення директора Сергія Харченко, відвідав одну з 5 модернізованих котелень міста по вулиці Небесної сотні. Якість модернізації, наявність сучасного обладнання та умови вражають. Наразі котельня працює 3 тижні, і через деякий час директор відзвітує стосовно статистичних даних та реальної економії.

«Під час зустрічі обговорили нагальні проблеми підприємства, тарифи проблеми виплати заробітної плати, неузгодженість з Мінфіном стосовно строків пільгового періоду. Вище вказані питання впливають на кожного мешканця нашого міста, а тому разом з керівництвом області, міста, та підприємства Сергієм Харченко будемо докладати зусиль для їх вирішення», - пообіцяв Павло ПАВЛІШ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон