Здійснилася мрія юних футболістів з Херсонщини

Ця історія у Високопільському районі Херсонщини від початку до хепі-енду мала дивний сюжет. Розпочалася вона під час передвиборного туру по нашому району майбутнього Депутата Верховної ради України Ігоря Колихаєва.

На зустріч у селі Пригір'я Кочубеївської ОТГ несподівано серед дорослих "затерлася" ватага хлопчиків років 10-12. Звичайно, що це не могло не здивувати, адже і дорослі односельці не завжди знаходять час на подібні зустрічі з кандидатами.

Коли, після виступу Ігоря Вікторовича та обговорення проблем села і звернень від мешканців вже здавалося, що вся програма вичерпана, тоді й звернулися юні мешканці Пригір'я до поважного гостя. Прохання у школярів було одне, вони розповіли, що захоплюються футболом, а на майданчику де грають відсутні звичайні ворота.

Ігор Вікторович (як відомо) не байдужий до дозвілля молоді та дітей на селі, а до розвитку футболу тим паче. Вислухавши юних спортсменів, пообіцяв посприяти у вирішенні їх звернення. Відразу дав вказівку помічнику, щоб його внесли до списку (понад сотню!) прохань від мешканців району.

"Швидко казочка розповідається, та не швидко справа робиться!" - так говорить народне прислів'я! Але цьому клопотанню школярів пощастило: воно не "загубилося" серед багатьох інших. І ось повідомляємо. Ще одна мрія дітей Високопільщини завдяки Ігорю Колихаєву збулася!

Цими вихідними до офісу Благодійного фонду у районний центр прибула схвильована "делегація" футболістів Пригір'я, яких супроводжувала завідуюча місцевим клубом Людмила Вознюк. Хлопцям було вручено подарунок від нашого Депутата у Верховній раді України - футбольні ворота!

За чаєм з печивом хлопці не приховували радість, планували де будуть зберігатися конструкції розкладних воріт, дякували Ігорю Колихаєву, передавали йому привіт і обіцяли берегти футбольні ворота.

До речі виготовленні вони у Німеччині (легкі у збірці, до комплектів воріт входять сітки, кріплення та навіть спеціальний тент, який допомагає під час тренувань відпрацьовувати удари на точність). Щоб вручення подарунка було більш урочистим юним мешканцям Пригір'я на згадку вручили від Благодійного фонду ще й брендові футболки і кепки з вже всім звичним надписом "Нам тут жити". А "Їм тут грати"!

Чергова допомога від Ігоря Колихаєва знайшла свого адресата. Добре, що однією проблемкою (для дітей Пригір'я) вже стало менше. Подивився у свій робочий щоденник: за минулий тиждень у районі організовано безкоштовні юридичні консультації, вручено подарунки трьом школам, підтримано спортивні заходи...

І це далеко не все. У фонді не все афішують, а часто й приховують участь у корисних справах. Хтось вміє радіти за інших, а комусь потрібно цьому вчитися. Попереду ще дуже багато цікавих справ. Про деякі розповім вже найближчим часом. Вони важливі і над ними зараз працюємо.

А поки що робимо такий висновок: пощастило нам з вибором Депутата Верховної ради від 184 округа. Та мабуть і нам теж потрібно допомогти йому - допомагати нам. Дивно звучить, але це так! Всі разом, бо "НАМ ТУТ ЖИТИ!"

Ігор УРБАНСЬКИЙ,
представник Благодійного фонду Ігоря Колихаєва у Високопільському районі

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон