В Олешківській райраді готуються до сесії

Сьогодні, 19 листопада, відбулося засідання постійної комісії Олешківської районної ради з питань науки, освіти, культури, молоді, спорту та взаємодії зі ЗМІ з розглядом питань, що вносяться до порядку денного 46 сесії районної ради.

Участь у роботі комісії також взяли голова районної ради Павло Потоцький, заступник голови Костянтин Буганов, керуючий справами виконавчого апарату Лариса Снігур, радник голови Людмила Шелудько, заступник директора комунальної установи «Центр по обслуговуванню установ та закладів освіти району» Іван Сухацький, заступник директора комунальної установи «Олешківський районний методичний кабінет» Лілія Канівець.

Присутні обговорили питання щодо внесення змін і доповнень до районних програм розвитку фізичної культури та спорту в районі на 2018-2021 роки та «Розвиток освіти Олешшя – інвестиції в майбутнє району» на 2018-2019 роки, лист начальника управління освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації щодо оптимізації мережі закладів освіти, а також про призначення директора районного методичного кабінету.

Додатково депутати розглянули питання про виділення коштів на новорічні подарунки для дітей учасників АТО.

Після обговорення по кожному питанню порядку денного засідання комісії – депутати надали відповідні висновки та рекомендації.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон