У семи районах Херсонської області встановлюють адресні таблички європейського зразка

Сьогодні у Високопільський район Херсонської області з Харкова від підприємства-виробника надійшла третя партія адресних табличок європейського зразка, які планується встановити на фасадах і парканах Високопільщини.

Це вже третій етап проекту Благодійного фонду Ігоря Колихаєва з безкоштовного встановлення табличок у семи районах Херсонщини. Перший був проведений восени 2018, другий – навесні 2019 років.

Акція розпочалася влітку 2018 року. Благодійний фонд Ігоря Колихаєва пішов назустріч численним проханням мешканців області, а також державних служб (швидка допомога, рятівники, поліція, "Укрпошта"), які десятками років відчували незручності у пошуках адрес під час виклику та при виконанні службових обов'язків.

Перші два етапи отримали схвальні відгуки від власників приватних будинків та працівників організацій, на яких прикріпили адресні таблички. Їх вигляд додавав шику навіть скромним будиночкам. А населеним пунктам в цілому – цивілізованості, перетворюючи будівлі у єдиний конструктивний малюнок.

Наразі намічено встановити таблички на вулицях ще 9 населених пунктів Високопільського району, а також в Бериславському, Великоолександрівському, Нововорноцовському, Горностаївському, Великолепетиському районах та у місті Нова Каховка.

За матеріалами Ігоря Урбанського, представника Благодійного фонду Ігоря Колихаєва у Високопільському районі

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон