Ігор Колихаєв: Ми з вами будемо з любов’ю та радістю працювати на рідній землі

Народний депутат України Ігор Колихаєв привітав працівників сільського господарства з професійним святом:

Друзі! Так сталося, що хоча я і народився у місті, але пов'язав своє життя з аграрною галуззю. Тому День працівників сільського господарства України і моє професійне свято.

Мені добре відомі усі труднощі аграрної сфери і я знаю, яка радість переповнює серце від отримання гарного врожаю. Робота на землі вчить не здаватись, виховує характер, формує світогляд. Це дозволяє отримувати гарні результати за будь-яких умов, адже від нас з вами залежить продовольча безпека України.

З першої хвилини мого перебування у стінах Верховної Ради України в якості депутата я докладаю багато зусиль, аби донести до керівників столичних владних структур усі потреби аграрного комплексу України і шляхи їх вирішення. Обіцяю не зупинятись до повної перемоги.

Щиро вітаю зі святом усіх, хто належить до славетної когорти працівників сільського господарства нашої держави!

Бажаю вам - трудівники щедрих ланів, щоб земля навіки залишалася українською, врожаї були високими, умови праці покращувалися, а влада України повернулася обличчям до селян, як це відбувається у державах Європейського Союзу.

Ми ж з вами кожного дня з любов'ю та радістю будемо працювати на рідній землі, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!

Народний депутат України Ігор КОЛИХАЄВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон