«Вишневі усмішки» на Херсонщині

В Олешківському районі Херсонщини пройшов унікальний культурний фестиваль - «Вишневі усмішки».

З метою збереження історичної спадщини, виявлення талановитих і обдарованих людей, вивчення та практичного знайомства із сценічною мовою, пластикою, мімікою, художнім пізнанням світу, акторськими навиками і виховання молоді засобами мистецтва, в Олешковському районі відбувся ІІ відкритий фестиваль гумору «Вишневі усмішки», присвячений 130-й річниці з дня народження українського письменника-гумориста Остапа Вишні.

В районному центрі культури та дозвілля ім. Т.Г.Шевченка зібралися не тільки аматори, читці, гумористи – представники будинків культури району, а й глядачі: молодь, представники громадських організацій, ЗМІ. Під час дійства гості фестивалю мали змогу побувати на фотовиставці, де згадали, а хто й познайомився, з життям і творчістю Остапа Вишні.

Завітав на фестиваль і голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, який привітав учасників дійства та побажав плідної праці, творчих злетів, міцного здоров'я, миру і благополуччя.

Веселий, запальний настрій задав усім аматорський ансамбль народної пісні «Зорецвіт» та колектив Козачелагерського сільського будинку культури.

А виконавці гуморесок з Олешківського району, Великокопанівської ОТГ та м. Херсона також приємно порадували глядачів.

Дякуємо «Вишневим усмішкам» за незвичні дарунки – максимум вражень, емоцій та спогадів.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон