В Херсонському університеті заклали "Капсулу часу" для майбутніх поколінь

«Капсула часу» – це послання нащадкам від попередніх поколінь. Час швидкоплинний. Покоління змінюють одне одного.

Пролітають роки, минають десятиліття, проходять століття. Що чекає наших нащадків? Яким буде світ через 50 чи 100 років? Як зміниться наша планета через тисячоліття? Чи залишиться щось від нашої цивілізації: великих винаходів, пам'яток архітектури, визнаних творів мистецтва, музики, літератури...

Цим питанням також задалися студенти Херсонського національного технічного університету 2019 року і у прохолодний осінній день, напередодні Міжнародного дня студента, 14 листопада, а також з нагоди 60-річчя ХНТУ та 15 річчя з надання йому статусу національного вирішили закласти «Капсулу часу», у яку вклали лист-звернення до студентської молоді 2059 року та різноманітні матеріали, сподіваючись, що коли навчальний заклад святкуватиме своє 100-річчя, то відкриття «Капсули часу» стане кульмінацією свята.

Вступним словом до студентів та викладачів звернулася проректор з навчальної роботи, к.т.н., доцент Старун Н.В. Право закласти «Капсулу часу» було надано студентам ХНТУ Анісенко Марії та Чабанову Дмитру.

Щиро сподіваємось, що «Капсула часу» буде приємною знахідкою для наших майбутніх нащадків.

Прес-центр ХНТУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон