Які питання розглядатимуть на сесії Херсонської обласної ради

Про це сьогодні, 14 листопада говорили на засіданні Президії Херсонської облради, де сформували порядок денний ХХХ позачергової сесії обласної ради VІІ скликання.

Отже, на розгляд депутатів нам сесії були запропоновані наступні питання:

1. Про внесення змін до рішення ХХIІ сесії обласної ради VII скликання від 14 грудня 2018 року № 1075 «Про обласний бюджет Херсонської області на 2019 рік».

2. Про внесення змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2019 рік.

3. Про надання згоди Департаменту будівництва та розвитку інфраструктури Херсонської обласної державної адміністрації на проведення реконструкції по об'єкту: «Встановлення світлосигнальної системи ВВI-I на аеродромі аеропорту «Херсон».

4. Про внесення змін до перспективного плану формування територій громад Херсонської області.

Всі вищезазначені питання буди опрацьовані на профільних комісіях, тому депутати, уточнивши лише деякі моменти, погодили їх винесення на позачергову сесію.

Нагадаємо, Владислав Мангер скликав позачергову сесію Херсонської обласної ради на завтра, 15 листопада. Відповідну обіцянку голова облради дав представникам майбутніх ОТГ у ході засідання чергової сесії, що відбулась 18 жовтня. Тоді у депутатів розділилися думки стосовно внесення змін до перспективного плану формування території громад. Після дискусійного обговорення питання не набрало більшості, а його невирішеність загрожувала новоствореним ОТГ не отримати державного фінансування у 2020 році.

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон