В Херсоні пройшов міжнародний поліцейський семінар

В Херсоні поліція, місцева влада, громадськість та міжнародні партнери поглиблюють співпрацю в напрямку підвищення рівня безпеки громадян

Взаємодія поліції, громад та міжнародних організацій заради безпечного сьогодення і майбутнього - саме під таким девізом відбувся семінар Інноваційного фонду взаємодії поліції з громадою Канадсько-українського проекту розвитку поліції.

В рамках семінару начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін спільно з керівництвом патрульної поліції, представниками міської влади, бізнесу та громадськості обговорили найбільш актуальні проблеми у сфери безпеки міста та визначили шляхи удосконалення механізму спільного підтримання належного рівня правопорядку. Канадські експерти на прикладі міжнародного досвіду розповіли про те, як поглиблення співпраці між поліцією та громадою, проведення певних правоохоронних заходів сприяло зменшенню злочинності і, як наслідок, підвищило рівень довіри людей до поліції. Присутні домовилися про поглиблення співпраці з громадами та всебічну підтримку створеної минулого року консультативної групи.

Очільник поліції Херсонщини Олександр Прокудін подякував канадським колегам за підтримку та продуктивну зустріч. Він розповів про важливість розвитку програми «Безпечна Херсонщина», роз'яснив алгоритм роботи системи відеоспостереження та відеоаналітики в місті, наголосив на необхідності впровадження нових технології у сфері систем безпеки, а саме, роботи «розумних» камер. Це дозволить попереджати злочини і зменшити кількість правопорушень у публічних місцях.

- Ми продовжуємо працювати у напрямку налагодження співпраці з населенням на засадах партнерства для захисту та посилення безпеки на місцевому рівні. Також сподіваюся на подальше поглиблення співпраці з громадськими та міжнародними організаціями у сфері безпеки, їх досвід нам корисний та необхідний, - зазначив начальник ГУНП в Херсонській області Олександр Прокудін.

Поліція Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон