Триває громадська акція «Херсон обирає життя»

Сьогодні, 8 листопада херсонці знову усі разом проявили свою чітку позицію: ми проти наркотиків! Дорослі і малі зафарбовували рекламу наркосайтів у Таврійському мікрорайоні нашого міста.

Фарбою усіх охочих долучитися до суспільно-корисної справи забезпечив Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе". Він зазначив: "Тільки об'єднавшись разом ми зможемо викорінити цю хворобу. Адже вона поширюється блискавично і загрожує нашим дітям, всім громадянам.

Я мав спілкування з хворими... Тому точно знаю, проти чого та за що борюся! Дякую Міжнародній Антинаркотичній Асоціації, поліції, активним громадським організаціям, кожному, хто стоїть поруч!", - наголосив Юрій РОЖКОВ.

Варто додати, що акція «Херсон обирає життя» не обмежується очищенням фасадів та парканів від наркобруду. Виховна робота триває і в навчальних закладах, і в родинах, які вже стикнулися з проблемою. Минулої суботи херсонці збирались на Шуменському, сьогодні - на Таврійському, за тиждень - рухаємось далі. Позбавимо Херсон цих ганебних написів!

За матеріалами Громадської платформи "Добро переможе" Юрій РОЖКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон