Співаковський: Ім’я і репутацію вчителю створюють його учні

Про це ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський заявив на ІІ з'їзді корекційних педагогів України«Актуальні проблеми навчання та виховання дітей із особливими освітніми проблемами в освітніх реаліях України».

...Я пишаюся тим, що 2,5 роки тому був прийнятий закон про інклюзивну освіту, який став важливим кроком задля створення інклюзивного суспільства.

100 років факультету спеціальної та інклюзивної освіти НПУ імені М.П. Драгоманова - визначна подія, яка об'єднує 5 поколінь «будівників» факультету та інклюзивного суспільства зокрема! Протягом ста років формувалися відповідні традиції!

Людей об'єднує не тільки професія, їх об'єднують і творчі стосунки. 20 років тому видатна вчена, одна з фундаторів української наукової школи з теорії та методики навчання математики в середніх і вищих закладах освіти, професор Зінаїда Слєпкань познайомила нас із Першим заступником директора Інституту корекційної педагогіки та психології Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, ,віце-президентом «Української асоціації корекційних педагогів», професором Марією Шеремет, яка надзвичайно багато зробила для Херсонського державного університету!

Ім'я і репутацію вчителю створюють його учні. Корекційні педагоги разом зі своєю професійною роботою несуть у цей світ добро!, - переконаний Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон