Які завдання стоять перед обласною службою зайнятості

Про підсумки роботи за 10 місяців 2019 року та пріоритети у подальшій роботі говорили на нараді керівників Херсонської обласної служби зайнятості, що відбулася у Великоолександрівській районній філії ХОЦЗ.

Директор Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов окреслив завдання, які постають обласною службою зайнятості - надання якісних послуг клієнтам служби зайнятості, забезпечення адресного та індивідуального підходу в обслуговуванні клієнтів, підвищення конкурентоспроможності безробітних, сприяння розвитку малого підприємництва та підтримка цієї ініціативи.

Все це спрямовано на єдиний результат - щоб людина мала гідну роботу, роботодавці мали працівників, які відповідають їх потребам та інтересам, щоб громадяни поверталися з інших країн жити і працювати на батьківщині.

«Пріоритетом у діяльності обласної служби зайнятості є підтримка громадян в управлінні своєю кар'єрою, у бажанні бути конкурентноспроможними на ринку праці, - зазначив Євгеній Єрашов. – Ми повинні вчасно реагувати та сприяти цим потребам, організовувати відповідні заходи, у тому числі профорієнтаційні, які спрямовані на підвищення шансів працевлаштування».

У рамках наради своїми вдалими напрацюваннями в роботі щодо формування навчальних груп для здобуття безробітними робітничих професій, у тому числі на базі ДНЗ «Херсонський ЦПТО», ділилася директорка Голопристанського міськрайонного центру зайнятості Ірина Зленко.

Свій досвід співпраці з ОТГ у частині організації і проведення виїзних інформаційних заходів презентувала директорка Каховського міськрайонного центру зайнятості Оксана Радченко.

Про новації в організації роботи сектору з рекрутингу говорила керівниця Новокаховської міської філії Херсонського обласного центру зайнятості Надія Котляр.

Заступниця директора Херсонського обласного центру зайнятості Людмила Барабаш доповідала про ефективність впровадження інституту кар'єрних радників в Херсонській обласній службі зайнятості за підсумками технологічного контролю засобами ЄІАС та моніторингових візитів до філій обласного центру зайнятості.

У нараді взяли участь представники місцевої влади заступниця голови Великоолександрівської районної державної адміністрації Олена Лавренко та заступник голови районної ради В'ячеслав Литвин.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон