В Херсоні стартував новий освітній проект

Сьогодні, 4 листопада Громадська платформа Юрія Рожкова "Добро переможе" стартувала з освітнім проектом "Старанна дитина - успішна країна", який проходитиме за підтримки Херсонського міського управління освіти.

До старту цього освітнього проекту готувались ретельно, подумали всі деталі. Передусім, щоб помітити кожну дитину (не лише відмінників!), оцінити її старанність, виявити добрі якості і заохотити усіх інших до розвитку.

Юрій Рожков, ініціатор проекту, лідер Громадської платформи "Добро переможе" зранку особисто об'їздить різні школи, щоб донести учням молодших класів та їх вчителям мету проведення.

"Стільки зацікавлених оченят і рук догори я сьогодні побачив у школах, аж душа радіє! Якщо вдається малюків активізувати, запалити, збадьорити, то ми вже працюємо недарма. Поспілкувався з дітьми молодших класів: найменшим учням 1-2 класів роздав розмальовки-розвивайки, а з 3-4 класом говорили вже на більш серйозні і відповідальні теми: Що таке Добро? Для чого треба старатися? Які обов'язки має учень? Що залежить від кожного з нас?

І, знаєте, я дуже задоволений дитячими відповідями. Ми порозумілись у тому, куди і як саме рухатимемось далі, щоб світ ставав кращим, а люди добрішими. Ті учні, які впораються до 20 грудня з поставленим завданням найліпше - отримають від мене у подарунок персональну музичну колонку - "Добрика!", - ділиться враженнями Юрій Рожков.

Директор ЗОШ № 37 Олексій Бунчук зазначив: "Вважаю проведення таких проектів дуже корисним! Оскільки, продумано і аспекти самовиховання, то діти працюватимуть над собою і за межами школи. Всі добрі справи (допомога стареньким, малим, тваринкам, школі, екології вцілому...), за підпису батьків, долучатимуться до табелів добрих справ. Їх також роздав Юрій Рожков.

Що важливо: сьогодні діти за старанність отримають "Добриків", завтра грамоти від управління освіти. А з часом усі ми, громада, отримаємо добре виховане покоління, яке не ламатиме тих же бетонних хлопчиків обабіч доріг, лавки, ліхтарі і т. д. Наша головна нагорода - розумна, свідома молодь, успішна країна! Тож, вдячні за чудовий проект, до якого долучаємось з великим задоволенням!"


За матеріалами Громадської платформи "Добро переможе" Юрій РОЖКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон