Хто у Скадовському районі висловлюється від імені усієї громади?

В останні роки на Херсонщині, як і по всій країні, стало модним, коли окремі «активісти» висловлюють свої політичні вподобання чи особисті інтереси від імені усієї громади.

Так сталося на днях і у Скадовському районі, де купка людей висловила «глибоке непокоєння» можливим призначенням Олексія Фролова на посаду голови Скадовської районної державної адміністрації.

Але, якщо подивитися на зібрання у Скадовську, яке «активісти» пафосно назвали «народним віче», то видно - що якраз представників народу там було небагато (дивись фото) – кілька скадовчан, які мали особисті непорозуміння з Олексієм Володимировичем, та нечисленні прибічники колишнього скадовського міського голови, якого зняли з посади за звинуваченням у корупції...

Олексій Фролов – депутат Скадовської міської ради, сьогодні займає посаду директора Скадовського районного центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти. Він визнаний у громаді як досвідчений управлінець, має чималий досвід роботи на керівних посадах, професіонал своєї справи, якому не байдуже майбутнє України.

Перш ніж претендувати на посаду голови райдержадміністрації Олексій Фролов подолав всі кроки нового соціального "Ліфту", пройшов усі необхідні перевірки, мав співбесіду в офісі Президента України та отримав підтримку в Кабінеті Міністрів України. І ні в кого не виникало до нього претензій, крім купки скадовських «активістів», що присвоїли собі право говорити від імені громади всього району!

Кандидат на керівну посаду в Скадовському районі згоден з тим, що повинні бути різні точки зору щодо шляхів вирішення проблем району, але все це можна узгодити в конструктивному діалозі, а не через мітинги і протести:

«Достатньо вже розбрату та негативу, досить мітингувати – пора вже і попрацювати! На сьогодні я маю конкретні пропозиції, чіткі плани щодо розвитку району, поліпшення життя його мешканців і хочу втілити їх у життя, спираючись на підтримку всієї громади Скадовського району, а не задовольняючи політичні амбіції чи особисті забаганки окремих її представників», - прокоментував ситуацію Олексій ФРОЛОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон