Ігор Колихаєв закликає громадськість Херсонщини долучитися до обговорення земельної реформи

Вчора, 1 жовтня Парламент підтримав Постанову про проведення парламентських слухань на тему "Земельна реформа:вітчизняна модель обігу земель сільськогосподарського призначення"(№2251), які пройдуть 4 грудня 2019 року,- повідомив народний депутат від Херсонщини Ігор Колихаєв:

- Це рішення дає нам час до 4 грудня консолідувати усі сили і ресурси, і об'єднатись навколо захисту державних інтересів.

Закликаю всіх, хто працює на землі і годує державу, представників громадських, самоврядних, відомчих, державних та інших організацій долучитись до процесу підготовки слухань.

Хочу нагадати, що слухання у Верховній Раді України - це одна із ключових форм роботи Парламенту, комітету, офіційний захід, під час якого народні депутати у стислій формі отримують інформацію з певних питань безпосередньо від структур виконавчої влади та представників громадськості, здійснюють стислий і ефективний інформаційний обмін.

Згідно Закону України «Про звернення громадян» громадськість може вносити письмові обґрунтовані пропозиції про проведення слухань окремим народним депутатам.

Можете повідомляти про бажання взяти участь у цих слуханнях мені та моїм помічникам.

Ми маємо разом захистити українську землю, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!, - нагадує Ігор КОЛИХАЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон