Херсонський театр привітав працівників Олешківського інтернату

Напередодні Дня соціального працівника, Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Куліша завітав в Олешківський дитячий будинок-інтернат з концертною програмою.

Артисти-вокалісти: Наталя Вишневська, Тетяна Мисак, Олександр Голубєв, Альона Мироненко та Вікторія Кириченко подарували гарний настрій і педагогам, і дітям.

За словами директорки інтернату Тетяни Григорівни Княгніцької, у будинку живе і навчається 102 дитини. Не дивлячись на труднощі, які щодня долає керівництво, будинку-інтернату нещодавно виповнилось 50 років, чим колектив надзвичайно пишається.

«Щоб наступного разу не поспішали їхати назад, ми вас будемо чекати» – не відпускали артистів діти. «Подивіться, які гарні вироби зробили наші дітки», – хвалились педагоги.

Найбільшою потребою, як для працівників, так і для дітей, є увага. Адже щире живе спілкування – найкращий подарунок для всіх.

Музична патріотична програма «Музика народжена країною» режисерки Катерини Слажнєвої об'єднала усіх учасників дійства. Впродовж години, артисти, педагоги і діти стали усі, як одна велика родина, де сміються, радіють, співають, танцюють, забувши про проблеми.

Після виступу, спілкуючись із артистами, пані директорка зауважила, що про ті долі та історії, які є в їхньому будинку-інтернаті, можна вже писати книгу. І Херсонський театр теж може бути до неї долучений, адже випускник цього будинку-інтернату Віталій Пронько вже чотири роки працює актором (збулась його мрія!).

Театр принагідно намагається завжди приїздити з виступами в Олешківський дитячий будинок-інтернат. Це той бумеранг добра, яким театрали радо діляться із тими, хто цього потребує найбільше.

Еліза СОЛОДКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон