Медичне обладнання для правоохоронців Херсонщини

Територіальне медичне об'єднання для лікування співробітників МВС Херсонської області отримало європейське обладнання - підйомники по транспортуванню важкохворих пацієнтів.

Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе" зазначає: "Це устаткування ми привезли в співпраці з Голландською фундацією та Херсонськими благодійним фондом "Мангуст".

Дуже важливо, що ці підйомники для маломобільних хворих виготовлені з дотриманням всіх європейських стандартів! Для максимальної зручності і знерухомлення продумані паски, затискачі і утримувачі різних частин тіла. Це має значно зменшити больовий синдром і полегшити роботу медиків".


З проханням доставити саме таке обладнання до Юрія Рожкова звернулось керівництво лікувального закладу. З першого дня підйомники працюють у травматологічному та терапевтичному відділеннях.

Юрій Кузьменко, заступник начальника державної медичної установи подякував благодійникам, додавши: "Наш заклад розраховано на 70 пацієнтів - співробітників поліції та Нацгвардії. Лікуються і поранені в ООС. Так, нещодавно нам привезли військового зі скалковим пораненням ноги. У таких випадках устаткування дуже допомагає! Просто чудово, що ми маємо змогу отримувати його з-за кордону."

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон