Визначний ювілей школи Олешківської райради

Цього року Олешківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням іноземних мов Олешківської районної ради відзначає ювілей - свій 85-ий день народження.

На урочистостях у районному центрі культури та дозвілля ім. Т.Г.Шевченка панувала святкова атмосфера та відчувалося хвилювання присутніх.

Привітати педагогічний колектив та дітей зі святом завітали голова районної ради Павло Потоцький, його заступник Костянтин Буганов, представники Олешківської міської ради, районної державної адміністрації, а також колишні працівники та випускники школи.

Під час заходу очільник районного депутатського корпусу Павло Потоцький теплими словами привітав усю шкільну родину з нагоди знаменної дати та подякував усім, хто примножував історію школи, передавав її з покоління в покоління.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління відзначив кращих педагогів Почесними грамотами Олешківської районної ради. А районний депутатський корпус райради прийняв рішення преміювати навчальний заклад грошовою винагородою на суму 15 тис. грн.

Директор навчального закладу Ігор Сидоренко коротко розповів присутнім про здобутки, яких вдалося досягнути педагогічному колективу за 85 років та згадав усіх учнів, якими пишається школа сьогодні.

В цей день було багато пісень, спогадів. Згадували історію школи, її перших директорів, вчителів та першокласників. Це була не просто зустріч, це було свято, наповнене радістю, теплотою, любов'ю.

Малиновий передзвін прожитих шкільних років звучав не лише в пам'яті, а і в серці кожного присутнього...

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон