Олена Урсуленко: Подвиг ветеранів додає нам сил у боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України

Сьогодні український народ вшановує відвагу і жертовність тих, хто відстояв нашу землю в роки Другої світової війни. У пам'яті поколінь навіки залишається приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі.

Низький уклін і щирі слова глибокої вдячності Вам ветерани, учасники Другої світової війни, ветерани праці, учасники бойових дій, Захисники Незалежної України. Складаємо глибоку шану дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн.

Сьогодні Україна переживає трагічні часи - війна на Донбасі забирає життя Героїв-Захисників нашої країни. І у цей нелегкий для країни час, подвиг ветеранів додає нам сил у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України.

Шановні ветерани, від усього серця бажаю вам миру, довгих років життя, затишку в родинах, наснаги та оптимізму! Хай кожен ваш день буде сонячним та щасливим! Міцного вам здоров'я, любові та уваги рідних, - побажала секретар Херсонської міської ради Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон