Херсонців закликають творити добро

Херсонський жіночий клуб «Ініціатива» та небайдужі громадські організації, активні і оптимістично налаштовані херсонці намагаються допомогти місту стати охайнішим і квітучим. Вони готують благодійну акцію «Троянди - Героям».

Лідер ЖК «Ініціатива» Зоя Бережна написала звернення до депутатів усіх рівнів з проханням взяти участь у проекті. Вже відгукнулася представники Херсонської обласної ради в особі голови Мангера Владислава - допомагають у вирішенні організаційних питань і частково у закупівлі саджанців, директор КП «Міськводоканал» Чемерис Михайло вирішує питання поливу насаджень.

«...В свій час, коли я буда секретарем Херсонської міської ради, то за кожною депутатською комісією був закріплений сквер, паркова зона і депутати постійно доглядали за своїми ділянками: висаджували квіти і дерева і робили це з любов'ю до міста і людей. Хто сьогодні заважає, замість розмов і нарікань, допомогти людям жити в красі? Допоможіть тим, хто Вас обрав!

А взагалі: життя таке коротке - встигніть зробити добро, якщо в серці є бажання, а, якщо воно відсутнє - просто не заважайте своїми різними коментарями, зведенням якихось рахунків, згадуванням того, що вже висаджували і не прийнялися...

Люди добрі, не все так просто! Хто критикує - візьміть свою троянду і висадіть її там, де хочете бачити красу! Від просто слів і нарікань не виростуть дерева, не виростуть квіти і не стане світ навколо нас красивішим!

Все в наших серцях і руках! Посіємо добро- проросте добро; посіємо зло- не виросте добро! Щиро дякую Вам за підтримку! Місць, які чекають наших рук і добрих намірів багато!», - закликає президент ЖК «Ініціатива» Зоя БЕРЕЖНА.

Зустрінемося 12 жовтня, об 11:00 на Алеї Героїв у Херсоні!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон