Нардеп Колихаєв пропонує виробити чіткий план розвитку Херсонщини

Минулого тижня, під час зустрічі з виборцями, народний депутат Ігор Колихаєв повідомив, що пропонує іншим народним обранцям від Херсонщини об'єднати зусиллята спільно з облдержадміністрацією розробити чіткий план розвитку області на найближчі роки. Тоді, на думку нардепа, буде зрозуміло, які проблеми потребують вирішення саме на законодавчому рівні.

Звернув увагу, що вже почався процес підготовки Держбюджету–2020. Тож при його формуванні він відстоюватиме інтереси Херсонщини, зокрема ремонт та будівництво доріг на території області, створення нових магістралей та доріг між населеними пунктами – це один з пріоритетів його депутатської програми.

У листопаді в парламенті відбудуться слухання щодо пріоритетів екологічної політики Верховної Ради на наступні 5 років, тож уже там, на думку Ігоря Колихаєва, екологічна проблематика Херсонської області також має бути чітко визначена, аби потім увійти до порядку денного Верховної Ради.

За матеріалами "Сільські новини"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон