Співаковський: Молодь повинна пов'язувати своє майбутнє з Україною, Херсонщиною і мати великі перспективи!

Вчора, 24 вересня ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський спілкувався з генеральним директором міжнародної компанії DataArt Михайлом Завілейським,який приїхав до ХДУ на зустріч з студентами.

Така зустріч - це можливість для студентів та викладачів отримати новий поштовх для розвитку, відкрити нові можливості.

Невипадково вона проходить на базі Херсонського державного університету, де студенти мають можливість капіталізуватися та знайти власну формулу успіху.

Вже вдруге у виші (і на Херсонщині) ділиться своїм досвідом унікальна людина - Михайло Завілейський, генеральний директор міжнародної компанії DataArt, який безпосередньо займається її розвитком.

Для капіталізації студентів важлива база практики та живе спілкування з тими, хто творить та розвиває власну справу, знає етапи становлення бізнесу, об'єднуючи команду однодумців та крок за кроком йдучи до успіху.

DataArtKherson для студентів факультету комп'ютерних наук, фізики та математики вишу - це і практика, і місце роботи випускників. Чимало спільних проектів є інструментом популяризації ІТ на Херсонщині, адже це та сфера, яка надає молоді океан можливостей та є платформою для самореалізації, не покидаючи рідне місто!

- Молодь повинна пов'язувати своє майбутнє з Україною, Херсонщиною і мати великі перспективи!, - наголосив Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

P.S. Михаил Завилейский пришел в компанию в 1998 году. В 2002 году Михаил вошел в совет директоров. С 2003 стал COO — занимался управлением всей оперативной деятельностью компании. С 2009 года — генеральный менеджер DataArt, с 2016-го — лидер глобального организационного развития сети компаний. Главные зоны его ответственности — управление персоналом и рисками, бизнес-девелопмент.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон