Електронний помічник допоможе херсонцям

Щоб дізнатися якомога більше про життя Херсона, відвідувачам обласної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара відтепер не треба буде навіть до книжок чи журналів заглядати.

Адже у холі книгозбірні встановили спеціальний інформаційний термінал, придбаний за грантові кошти Українською фундацією правової допомоги. З нього можна і новини почитати (їх стрічку постійно «освіжатимуть»), і на прийом до чиновників записатися, і про свої громадянські права дізнатися, і навіть заяву до поліції у разі потреби відправити. З терміналу можна також «позичити» відомості про маршрути громадського транспорту та туристичні маршрути, що також сподобається гостям міста.

Заступник директора книгозбірні Галина Шендерук каже, що проект є пілотним. Тобто, якщо послуги інформаційного терміналу користуватимуться популярністю серед відвідувачів, надалі їх будуть встановлювати у більшій кількості. І не тільки у бібліотеці: таким електронним помічникам місце на вокзалах та у місцях масового відпочинку – тут користувачів завжди знайдеться чимало.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
Новий день

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон