У Херсоні розцвів театральний «Пролісок»

У Херсонському театрі відбувся традиційний набір до театр-студії «Пролісок». З двадцяти претендентів на звання «актор студії», пройшли кастинг тільки десять. Тож студія тепер нараховує тридцять чотири людини.

За словами засновника і керівника студії – це тринадцятий набір дітей. Приємно, що з кожним роком учасники готуються ретельніше. Бути студійцем – це справжня гордість для тих, хто мріє про сцену та театральне мистецтво.

Адже майже всі учасники студії, після її закінчення, вступають до кращих театральних вузів. Деякі з них навіть повертаються працювати в театр.

«Загалом я задоволений. Взяли чотирьох хлопчиків і шістьох дівчаток. Наша сім'я поповнилась. Тепер на нас чекає велика робота. А в грудні ми презентуємо батькам та всім бажаючим літературно-поетичний вечір», - зазначив засновник студії, заслужений діяч мистецтв України, режисер Олег Натяжний.

Цього сезону студія «Пролісок» планує не одну постановку. Тож бажаємо успіху та слідкуймо за новинами нової генерації театралів Херсонщини.

Еліза СОЛОДКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон