Євген Єрашов: Молодь, це основний ресурс нашого майбутнього

Сьогодні служба зайнятості Херсонщини перебуває на етапі своєї перебудови, головним пріоритетом якої є підтримка громадян в навчанні протягом усього життя та управлінні своєю кар'єроюаби залишатися конкурентоспроможними на ринку праці.

За словами директора Херсонського обласного центру зайнятості Євгенія Єрашова один із важливих напрямків у роботі обласної служби є робота з молоддю: «Молодь, це основний ресурс нашого майбутнього, - підкреслив керівник обласної служби зайнятості. – Ми повинні допомогти молоді зробити вірний крок до свого майбутнього, адже за ними майбутнє нашої країни».

Отже, є нагода розповісти історію звичайного хлопця з багатодітної родини Руслана Рибакова з невеликого села Новотроїцького району, що на Херсонщині, який звернувся за допомогою до фахівців районної філії Херсонської обласної служби зайнятості. Юнак мав бажання отримати професію електрогазозварника й у майбутньому працювати за фахом.

Директор Новотроїцької філії разом із спеціалістами перейнялися історією хлопчини та його прагненням бути студентом й звернулися за допомогою та підтримкою до відділу організації профнавчання Херсонського обласного центру зайнятості.

У результаті плідної сумісної співпраці юнакові запропонували вступити до ДНЗ «Вище професійне училище № 2 м. Херсона» за спеціальністю електрогазозварник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.

Докладені зусилля не пройшли марно - мрія хлопця збулася! Руслан вдало пройшов вступну співбесіду і вже з початку цього навчального року приступив до навчання та відчув «смак справжнього студентського життя».

Тож, побажаємо Руслану наснаги та успіхів у подальшому навчанні!

Відділ інформаційної роботи
Херсонського обласного центру зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон